ŽELE 'NOVOG BOBANA': / Talijani tvrde da se Mateo Kovačić vraća u Milano

Image

Neizvjesna je situacija s Mateom Kovačičem u Realu. Za trenera Zinedinea Zidanea nije u prvom planu, ali zato bi ga rado u svojim redovima vidjeli talijanski klubovi.

5.7.2016.
12:16
VOYO logo

Već se neko vrijeme piše kako Kovačić dolazi u Milan. Ako se to dogodi, bit će poput bivšeg hrvatskog reprezentativca Darija Šimića, koji je prvo nosio Interov dres pa onda onaj "rossonera".

Na dolasku Kovačića inzistira novi trener Vincenzo Montella koji Hrvata vidi u veznom redu sustava 4-3-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neigranje u Realu u drugom dijelu sezone, od Zidaneovog dolaska nakon Beniteza, ostavilo je traga na Kovačićevoj igri. Na Euru nije bio na razini koja se od njega očekuje, ali nije puno ni igrao, u dvije utakmice, protiv Češke i Španjolske ukupino tek 36 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko stigne u Milan, Kovačić neće moći izbjeći usporedbe s legendarnim Vatrenim Zvonimirom Bobanom. No, tako nešto se i očekuje od igrača koji je s nepunih 19 godina prešao iz Dinama u Inter.

Gazzeta dello Sport piše kako Real prvo mora naći zamjenu za Kovačića, a zatim mu je otvoren put povratka u Serie A, odakle je prošlog ljeta, za 30 milijuna eura, stigao u Madrid. No, i Milan mora riješiti pitanje preuzimanja kluba koji je iz Berlusconijevih ruku prelazi u vlasništvo kineske grupacije

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo