loše vijesti / Zbog teške ozljede koljena završena sezona za Natka Zrnčića Dima!

Image

Za vrijeme pregleda utvrđeno je da je prednji križni ligament u potpunosti puknuo te je odmah odrađen zahvat rekonstrukcije

5.12.2016.
16:46
VOYO logo

Ponajbolji hrvatski skijaš Natko Zrnčić Dim završio je sezonu zbog teške ozljede koju je zaradio na treningu spusta u Val d'Isereu, objavio je u ponedjeljak Hrvatski skijaški savez. 

"Nakon pada na prvom treningu spusta u francuskom Val d’Isereu prošlu srijedu i ozljede oba koljena te pregleda u Zagrebu kod službenih liječnika Hrvatskog skijaškog saveza dr. Igora Borića i dr. Miroslava Hašpla, Natko je danas podvrgnut artroskopskom pregledu lijevog koljena kod dr. Hašpla u Specijalnoj bolnici za ortopediju i traumatologiju Akromion u Krapinskim Toplicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vrijeme pregleda utvrđeno je da je prednji križni ligament u potpunosti puknuo, nažalost više nego što je pokazao pregled magnetnom rezonancom te je odmah odrađen zahvat rekonstrukcije prednjeg križnog ligamenta.

Natko će po izlasku iz bolnice započeti s rehabilitacijom u Termama Selce kod dr. Vlaste Brozičević, a naknadno će biti odlučeno o daljnjem tijeku rehabilitacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, za Natka je ova skijaška sezona 2016/2017 u potpunosti završena, a povratak na snijeg se očekuje u svibnju 2017.g. te će Natko spreman ući u olimpijsku sezonu 2017/2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo