PSIHOLOŠKI PROBLEM / Zašto Lokomotivini igrači 'šaptom padaju' protiv Dinama?

'Oni su imali loše htijenje, zalaganje, agresivnost... Ovaj drugi gol Antolića je najbolji pokazatelj. Moraju biti puno agresivniji', komentirao je Joško Jeličić još jedan lagani poraz Lokomotive u dvobojima s Dinamom.

4.11.2013.
7:11
VOYO logo

Gosti u studiju RTL Lige složili su se da je Lokomotiva ponovno pala na psihološkom planu protiv Dinama koji je, uz slabiju igru, došao do uvjerljivog trijumfa (3:0). Joško Jeličić je posebno apostrofirao pogrešan pristup Ivkovićevih igrača u maksimirskom dvoboju.

"Mislim da je to krivi put ako se žele pokazati ljudima iz Dinama, ako žele nastaviti svoju karijeru u Dinamu. Oni su imali loše htijenje, zalaganje, agresivnost... Ovaj drugi gol Antolića je najbolji pokazatelj. Moraju biti puno agresivniji", naglasio je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činjenica da oni imaju problem Dinama, nikako da uzmu bodove, to jedna vrsta psihološklog problema. Tu ima dosta igrača na posudbi koji se žele vratiti, ali to je problem Tomislava Ivkovića i ja mislim da će ga na najbolji način riješiti u dogledno vrijeme", rekao je Zadrov trener Ferdo Milin te još istaknuo nedostatak Dinka Trebotića u redovima Lokomotive koji bi možda donio mirnoću Ivkovićevoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo