MEDIJI KRIVI ZA SVE / 'Žao mi je što smo se plasirali u Ligu prvaka!'

Image
Foto: Pixsell

Trener Dinama zadovoljan je utakmicom protiv Ajaxa iako su Modri izgubili 2:0 i tako i dalje ostali bez ijednog zabijenog gola u Ligi prvaka. Kad vidi što se objavljuje po medijima, dođe mu žao što su se uopće plasirali u Ligu prvaka.

19.10.2011.
7:39
Pixsell
VOYO logo

Pokušali smo pobijediti, nije nam uspjelo, a ja sam ipak zadovoljan jer su moji igrači dali maksimum, kazao je nakon poraza od Ajaxa (0:2) u Ligi prvaka trener Dinama Krunoslav Jurčić.

"Ja sam tražio da igrači daju sto posto mogućnosti i moram biti zadovoljan jer su doista dali sve od sebe. Druga je stvar što nemamo realizaciju za ovaj nivo natjecanja, ne zabijamo iz prilika pa je opći dojam puno lošiji. Uspjelo smo raskopati njihovu igru, ali ne možemo realizirati prilike. Preuzeli smo rizik presingom, to nam je bila jedina šansa i to je funkcioniralo veći dio prvoga dijela, a sada mi je žao što nismo i više riskirali. U drugom dijelu smo pali, imali smo problema s bolesnim Badeljem, koji je dao maksimum, i Ibanezom, ali ponajprije s neiskustvom igranja ovako velikih utakmica. Mi smo ostvarili sve naše planove plasmanom u Ligu prvaka, a nadam se da će s više utakmica stići i bolji rezultati. Kad slušam medije i javnost, skoro da zažalim što smo se uopće plasirali u Ligu prvaka", kazao je trener Dinama.

No nisu samo mediji kritični prema porazima u Ligi prvaka. U jednom trenutku s tribina su se mogli čuti gnjevni povici navijača: "Jurčiću, odlazi!".

"Nismo imali sreće u prvom poluvremenu, a u drugom smo jako pali u igri. Ajax je bio ipak bolji, a mi trebamo još puno raditi da dostignemo tu razinu igre", kazao je Luis Ibanez.

"Znali smo da će to biti otvorena utakmica, pa je ostalo više prostora iza naših leđa. Da smo dali gol, utakmica bi otišla na drugu stranu i sada bi možda pričali o pobjedi. Doći će valjda i naših pet minuta, jednostavno moramo početi zabijati", kazao je vratar Ivan Kelava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo