BLAMAŽA U KRANJČEVIĆEVOJ / Zagreb izbacio Hajduk iz Kupa na penale!

Nogometaši Cibalije, Osijeka i Zagreba plasirali su se u polufinale Kupa Hrvatske nakon današnjih uzvratnih utakmica četvrtfinala, a najuzbudljivije je bilo u Kranjčevićevoj i Mladini.

30.11.2011.
18:38
VOYO logo

Nogometaši Zagreba nakon boljeg izvođenja 11-eraca izbacili su Hajduk, koji je sve do 87. minute imao rezultat vrijedan polufinala. Hajdukovci su došli u Zagreb sa prednošću 1-0 iz prvog susreta, a onda su tri minute prije kraja susreta "pjesnici" poništili prednost Splićana, Dedić je u 87. zabio za pobjedu Zagreba 1-0, pa su o plasmanu odlučivali 11-erci.

Kod Zagreba svi izvođači, Oršulić, Jurendić, Štiglec, Šovšić i Pavlović, bili su precizni sa bijele točke, dok su za Hajduk pogodili Vukušić, Andrić, Maloča i Subašić, a udarac Ahmada Sharbinija obranio je Vidaković, i tako je Zagreb slavio sa 5-4 nakon kaznenih udaraca.

Cibalia je u gostima kod drugoligaša Vinogradara odigrala 1-1, a budući da je u prvoj utakmici slavila sa 2-1, Vinkovčani su su se po šesti puta u svojoj povijesti plasirali u polufinale domaćeg kupa. No, momčad Vinogradara pružila je odličan otpor prvoligašu iz Vinkovaca, te je sve do 89. minute imala rezultat koji ih je vodio u polufinale. Vinogradar je poveo u 61. minuti golom Tokića, a poravnanje Cibaliji i plasman u polufinale donio je Bartolović pogotkom u 89. minuti.

Osijek je u oba susreta bio bolji od Rijeke. Nakon što su u gostima slavili sa 2-1, i danas su bili bolji, pobijedivši sa 2-0 golovima Kvržića (22) i Maglice (81).

Dinamo i Istra 1961 igrat će svoje četvrfinalne susrete 22. veljače i 7. ožujka sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo