OGLAS

ZADOVOLJNI I JEDNI I DRUGI U BOGATOM REMIJU: / Bologna osigurala ostanak, a Lazio Europu

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj igrao je za Lazio do 64. minute

20.5.2019.
22:59
Profimedia
VOYO logo

U posljednjoj utakmici 37. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio i Bologna na Olimpijskom su stadionu u Rimu odigrali 3:3 (1:0), a gosti su tim bodom osigurali prvoligaški status i za sljedeću sezonu.

Lazio je poveo golom Corree (14), Bologna je početkom nastavka s dva gola u samo dvije minute preokrenula preko Polija (50) i Destra (51). Na 2:2 lijepim je pogotkom izjednačio Bastos (59), novo vodstvo gostima osigurao je Orsolini (63) da bi podjelu bodova donio Milinković-Savić (80) sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj igrao je za Lazio do 64. minute.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

20/05/2019 Roma ( Italia)Sport CalcioLazio - BolognaCampionato di Calcio Serie A Tim 2018 2019 - Stadio Olimpico di RomaNella foto:esultanza correa gol 1-020/05/2019 Roma (Italy)Sport SoccerLazio - BolognaItalian Football Championship League A Tim 2018 2019 - Olimpico Stadium of RomaIn the pic: correa celebrates after scoaring goal 1-0, Image: 434981672, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, LaPresse

Bologna sada ima 41 bod, nedostižna četiri više od 18. Genoe koja se nalazi u zoni ispadanja, dok je Lazio ostao osmi s 59 bodova, jednim manje od sedmog Torina, ali je osigurao nastup u Europskoj ligi sljedeće sezone jer je prije pet dana osvojio Kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još ranije je Juventus osvojio naslov prvaka s 90 bodova, Napoli je drugi sa 79, a za preostala dva mjesta koja vode u Ligu prvaka u posljednjem kolu će se boriti Atalanta i Inter koji imaju po 66 bodova, Milan koji je na 65 i Roma koja je na 63 boda.

Iz lige su odavno ispali Chievo i Frosinone, a posljednji putnik u drugu ligu bit će Fiorentina, Empoli ili Genoa. Empoli za ostanak mora pobijediti Inter u Milanu, Fiorentini je dovoljan i bod u međusobnom susretu protiv Genoe, dok Genoa mora pobijediti Fiorentinu i nadati se neuspjehu Empolija. Genoi bi za ostanak mogao biti dovoljan i bod u slučaju poraza Empolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo