ZA PETEVA ‘NEMA ZIME’?

IZ DINAMA PORUČILI: ‘Naslov prvaka nije imperativ, trenera nećemo mijenjati’

Dinamo je produljio ugovor s trenerom Ivajlom Petevom do 2019. godine, a u Maksimir se iz HNS-a vratio Romeo Jozak, ovaj put u ulozi sportskog direktora. Danas su ta dva “pojačanja” komunicirala s medijima.

PROMJENE U MAKSIMIRU: Dinamo dobio novog sportskog direktora, legenda kluba degradirana

BILO JE TO NA VALENTINOVO! Prije točno 17 godina Zagreb je bio na nogama, legenda je objavila: ‘Imamo Dinamo!’

“Od prvog se trenutka se bacam na glavu 200 posto za Dinamo” rekao je Romeo Jozak u svom povratku u Dinamo.

U HNS-u je bio tehnički direktor, dok je u svom prijašnjem mandatu bio direktor Dinamove nogometne škole.

Jozak: Možda budem, možda ne budem na klupi

Moguće je da se Jozak pridruži Petevu na Dinamovoj klupi, kao što je to radio i Anti Čačiću u reprezentaciji

“Komunicirat ćemo, tko zna, možda budem, a možda i ne budem na klupi. No, moja je priča puno šira od samog sjedenja na klupi, primarni mi je cilj uspostavljanje još kvalitetnijeg i strožeg sustava rada, te djelovanja struke. Tu ima prostora za napredak, veseli me što je trener inteligentni nogometni fanatik, naći ćemo najbolje rješenje”, dodao je Jozak koji je u HNS-u oko toga bio u nesporazumu s Čačićem.

“Nemojmo to tome, ova je presica posvećena Dinamu i plavoj boji”, zaključio je Jozak.

Petev je bio dugogodišnja želja obitelji Mamić, koja ga je i dovela u Dinamo. Nakon četiri mjeseca, suradnja je produljena do lipnja 2019. godine.

Petev kao Ferguson

“Moramo Dinamo napraviti konkurentnim europskim klubom. Imamo potencijala, u dobroj sam simbiozi s igračima, razumijem klub, drago mi je da je to obostrano. Želimo da svi navijači Dinama budu sretni” poručuje Petev.

Dinamo će u nastavak prvenstva krenuti ove subote, utakmicom protiv Osijeka, na “minus šest” koliko “modri” zaostaju za vodećom Rijekom. No, za Peteva “nema zime”.

“Naslov prvaka nije imperativ, trenera ni u toj situaciji nećemo mijenjati. Ovo je prije svega posao, a svi znate je da je Petev stigao u teškom trenutku, pa u kratkom vremenu posložio mnoge stvari. Ivajlo Petev nije pod imperativom osvajanja prvog mjesta. Predložili smo mu ugovor do kraja 2019. godine, ali tko zna, možda ovdje bude i duže, možda postane kao Alex Ferguson” kazao je glavni direktor Dinama Tomislav Svetina.

Povratak na Net.hr