ZA ARGENTINCE JE TO VJENČANJE STOLJEĆA: / Messi napokon oženio svoju prvu i jedinu ljubav, pogledajte kako su slavili

Image
1.7.2017.
10:49
VOYO logo

Vjenčali su se u njihovom rodnom Rosariju, pred 250 uzvanika. Messi je pozvao cijelu momčad Barcelone, među njima i Ivana Rakitića, ali hrvatski reprezentativac nije otputovao u Argentinu zbog "obiteljskih obveza".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi gosti morali su poštivati stroge odredbe, ne koristiti mobitele, a uzvanike je osiguravalo čak 450 policajaca.

Lionel i Antonella poznaju se iz djetinjstva, ona je sestra jednog njegovog prijatelja i uz njih se nikad nisu vezali nikakvi skandali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Najvažnija utakmica u životu'

Messijev otac bio je posebno ponosan na sina.

"Ovo vjenčanje je najvažnija utakmica u Leovom životu", kazao je Jorge Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjenčanje nije moglo proći bez Messijevog društva iz Barceloninog napada MSN. I dok je Luis Suarez bio u pratnji supruge, Neymar se pojavio sam, što je potaknulo glasine kako se još nije pomirio s djevojkom Brunom Marquezine koja je navodno odbila njegovu prosidbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vjenčanju koje je okupilo neke od najboljih svjetskih nogometaša bili su i Sergio Agüero, Cesc Fabregas, Dani Alves, SamuelEto'o. Pojavio se i Messijev suigrač Gerard Pique sa suprugom Shakirom, iako je bilo govora da se Messijeva supruga uopće ne slaže sa slavnom kolumbijskom pjevačicom. No, Shakira je čak i otpjevala pjesmu na vjenčanju, čime je potvrđeno da su između nje i Messijeve supruge riješene sve nesuglasice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doveo joj omiljenog pjevača

U svom tom glamuru, bilo je mjesta i za iznenađenja. Messi se stvarno potrudio, u tajnosti je svojoj dragoj doveo argentinskog pjevača Abela Pintosa koji je otpjevao Antonelinu najdražu pjesmu "Sin Principio ni final (Bez početka ili kraja).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji su osim izvještaja s vjenčanja, raspalili priču o Lionelovoj teti koja nije ni pozvana za vjenčanje, a ona je novinarima otkrila kako je za sve kriva "grozna" Messijeva mama Celia. No, bračnu sreću Messijevih neće pokvariti ni rasplakana teta...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo