Ne voli njegovu igru / Xavi: Mourinhove momčadi nemaju prepoznatljivost

'Pep Guardiola je vrlo važna osoba za mene, Jose Mourinho je trener kojeg zanima samo rezultat. Naziva se The Special One jer je osvojio trofeje, ali ne volim njegov način igre, rekao je Xavi.

8.1.2014.
9:35
VOYO logo

Xavi Hernandez, vezni igrač Barcelone, jednom je kritizirao Josea Mourinha zbog načina igranja njegove momčadi, a pohvalio je Pepa Guardiolu.

"Pep Guardiola je vrlo važna osoba za mene, Jose Mourinho je trener kojeg zanima samo rezultat. Naziva se The Special One jer je osvojio trofeje, ali ne volim njegov način igre. Tko se još sjeća Interove momčadi koja je osvojila Ligu prvaka? Za mene njegove momčadi ne ostavljaju iza sebe nikakvo nasljeđe, nisu prepoznatljive", rekao je Xavi kritiziravši Portugalca dodavši da je on trener kojeg ne zanima igra, već samo rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Di Matteo je bio isti kao Mourinho. Osvojio je Ligu prvaka, ali s mog stajališta, njegova momčad uopće nije igrala. Sretan sam što sam u Barceloni koja ima drugačiju filozofiju", okomio se Xavi i na Di Roberta Di Mattea koji je također osvojio naslov prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo