PROMJENA PLANA / Wolfsburg ipak spreman prodati Džeku?

Image

Ukoliko njemački prvak u svoje redove dovede Nilmara, napadača Internacionala, možda snizi cijenu bh. napadača kojeg kupi Milan.

22.7.2009.
9:45
VOYO logo

Dovede li u svoje redove brazilskog napadača Internacionala Nilmara, Wolfsburg bi mogao prodati Milanu bosansko-hercegovačkog reprezentativca Edina Džeku, piše Goal.com.

Brazilcu portugalskih korijena Nilmaru igranje u Europi nije strano. Naime, u sezoni 2005/05. bio je član francuskog Lyona.

Ukoliko bi Nilmar doista pojašao Wolfsburg, uprava njemačkog prvaka mogla bi omekšati stav o zadržavanju u svojim redovima Edina Džeke, kojeg je tijekom ljeta uporno pokušavao kupiti Milan, ali je ''rossonerima'' odštetni zahtjev bio previsok. Navodno je razlika između Wolfsburgove potražnje za Džeku i Milanove ponude bila u pet milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eventualnom kupnjom Nilmara, Wolfsburg bi mogao sniziti cijenu i pustiti Džeku u Milan, špekulira Goal.com. Džeko, koji je prošle sezone zabio 36 golova u svim natjecanjima, nije skrivao razočaranje nakon što ga njegov aktualni klub nije bio voljan pustiti u Milan. No, hoće li klub sa San Sira opet obnoviti zanimanje za Džeku, ovisit će i o tome hoće li uspjeti realizirati transfer 28-godišnjeg Luisa Fabiana iz iz Sevile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo