zaiskrilo pokraj terena / Wenger i Mourinho se fizički obračunali za vrijeme utakmice

Image
Foto: Nick Potts/Press Association/PIXSELL

Zanimljiv je bio susret sedmog kola Premijershipa u kojem je Chelsea na Stamford Bridgeu slavio sa 2-0. Utakmicu je ponajviše obilježio ispad trenera 'Topnika', Arsenea Wengera, koji je u jednom trenutku fizički nasrnuo na Josea Mourinha.

6.10.2014.
9:17
Nick Potts/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Trener Arsenala Arsene Wenger poprilično je frustriran lošim izvedbama svoje momčadi na početku sezone. To se najbolje vidjelo kada je u susretu sedmog kola Premijershipa iznerviran jednom sudačkom odlukom fizički nasrnuo na suparničkog trenera Josea Mourinha.

'Topnici' su u dosadašnjih sedam kola osvojili tek sedam bodova, a Arsene Wenger polako gubi strpljenje. Tako je na utakmici protiv gradskog rivala Chelseja nakon grubog starta Garyja Cahilla na Alexisu Sanchezu u 25. minuti potpuno izgubio živce, odšetao iz svog ograničenog prostora do Mourinhovog te odgurnuo Portugalca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ja imam svoj prostor uz travnjak, kao i suparnički trener. Ako on uđe u moj prostor kako bi davao upute svojim igračima, OK. Ali ako dođe tamo vršiti pritisak na suca da mom igraču da crveni karton, to nije u redu, a nije ni u skladu s imidžem koji Wenger gradi. Ipak, ovo je derbi, tenzije su visoke'', izjavio je Jose Mourinho.

Wenger je pak, svoj potez opravdao sljedećom izjavom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nije mi žao što sam ga odgurnuo! Zašto bi mi bilo žao? Išao sam od točke A do točke B i netko mi je stao na put, a da mi nije poželio dobrodošlicu. Išao sam vidjeti je li Sanchez ozlijeđen i zato sam ušao u Mourinhov prostor. Da sam ga stvarno gurnuo, znali biste, vjerujte mi'', rekao je Wenger.

Utakmica je završila pobjedom Chelseja od 2-0, a pogotke su postigli Hazard u 27. i Diego Costa u 78. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo