DONIO BOD U ZADNJIM SEKUNDAMA / Vukojević spasio Dinamo Kijev

Vezni igrač hrvatske nogometne reprezentacije Ognjen Vukojević spasio je kijevski Dynamo poraza od Stoke Cityja postigavši gol za 1:1 u sudačkoj nadoknadi utakmice prvog kola E skupine Europske lige.

16.9.2011.
8:01
VOYO logo

Hrvatski veznjak u redovima Dinamo Kijeva Ognjen Vukojević donio je svom klubu vrijedan bod protiv Stoke Cityja golom u sudačkoj nadoknadi.

Engleski sastav, koji je u pretkolu izbacio splitski Hajduk, poveo je golom Jeromea u 55. minuti, a Vukojević je izjednačio u posljednjim trenucima utakmice. Hrvatski veznjak je na travnjaku proveo cijeli susret.

Engleski premierligaš Tottenham izvukao je na neugodnom gostovanju u Solunu bod odigravši protiv PAOK-a 0:0. Spursi su nastupili s 'dječjim vrtićem', jer su svi glavni igrači ostali u Londonu. Luka Modrić i Niko Kranjčar nisu niti doputovali u Grčku, dok je Vedran Ćorluka odigrao cijeli susret, a u 75. minuti je dobio žuti karton. Tragičar utakmice bio je Brazilac Lino koji je u 33. minuti promašio kazneni udarac za domaćine. Lino je prvo zatresao mrežu, no sudac je poništio gol jer je netko od domaćih igrača ranije ušao u kazneni prostor. U ponovljenom pokušaju Brazilac je promašio gol. Na vratima PAOK-a branio je hrvatski vratar Dario Krešić.










Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo