'Zaslužena pobjeda' / Vukas: Otvorilo nam se superpogotkom Sušića!

Jučer je na Poljudu Hajduk dobio laku utakmicu sa 4-2, a pomoćni trener 'Bijelih' rekao je kako su pogotkom Sušića dalje išli lako kroz utakmicu dok je Rukavina također zadovoljan igrom svoje momčadi.

12.5.2014.
12:41
VOYO logo

U jučerašnjoj utakmici 35. kola Prve HNL Hajduk je na Poljudu pobijedio Osijek sa 4-2 (2-0).

"Mi smo se pripremali na utakmicu, sve je išlo u smjeru u kojem smo htjeli. Znali smo da je Hajduk dobar i kvalitetan te da možemo imati problema ako im ostavimo prostora", rekao je trener Osijeka Tomislav Rukavina.

"Prvi gol nam je sve poremetio. Poslije je opet došao isto tako jedan čudan gol kad se stoper Milić nije snašao na neprirodnoj poziciji", dodao je Rukavina.

"Da smo imali neku situaciju da smo došli na -1, bilo bi puno kompliciranije za Hajduk. Nemam što zamjeriti svojim dečkima, odigrali su dobru utakmicu kako god to nekom zvučalo, pokazali su da se mogu izdići iznad problema. Imali smo problema što se tiče kartona i bolesti. Želio bih se zahvaliti i publici koja nas je došla bodriti", rekao je Rukavina.

"Zaslužena pobjeda, igrali smo dobro, oprostili smo se od publike na željeni način. Ušli smo u utakmicu kao u svaku. Danas nam se otvorilo super pogotkom Sušića, nakon toga smo imali super niz dobrih prilika. Dali smo brzo drugi gol, na početku drugog poluvremena treći gol", kazao je pomoćni trener Hajduka Hari Vukas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na nadolazeću utakmicu protiv Dinama.

"Najveći hrvatski derbi, svaki igrač može biti ponosan što ga možemo igrati", dodao je

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo