Vučić ipak nije pomirio Džajića i Čovića

Prvi potpredsednik vlade demantovao da se sastao sa čelnicima Zvezde

24.1.2013.
18:06
VOYO logo

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić demantovao je da se u noći između srede i četvrtka sastao sa predsednikom Crvene zvezde Draganom Džajićem i potpredsednikom Nebojšom Čovićem, niti da je na bilo koji način posredovao u prevazilaženju sukoba.

- Nisam se sastao sa Džajićem i Čovićem, niti sam na bilo koji način posredovao između njih - rekao je Vučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Trojka nezvanično saznala, tokom noći je došlo do pomenutog sastanka, i navodno je Vučić pokušao da ih pomiri.

Dan posle burnih događaja na Marakani, u klubu se pojavio generalni sekretar FK Crvena zvezda Milorad Zečević koji je na konferenciji za novinare demantovao da je video bilo kakav fizički sukob čelnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojica visokih funkcionera crveno-belih sukobili su se na Marakani, gde je Džajić, navodno, udario Čovića posle kraće prepirke i nakon toga napustio stadion uz odluku da podnosi ostavku.

Čović je nedavno javno kritikovao Džajića i njegove saradnike da sporo rade i ne rešavaju nagomilane probleme u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kokeza: Džajić i Čović se posvađali zbog 500 evra

Jedan od potpredsednika FK Crvena zvezda Slaviša Kokeza takođe tvrdi da nije bilo nikakvog ozbiljnijeg sukoba, i da su se Dragan Džajić i Nebojša Čović posvađali zbog 500 evra!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Predsednik kluba je Dragan Džajić, to sam već isticao nekoliko puta, i uopšte nepotrebno je raspravljati o toj temi. Svašta se moglo videti i pročitati o fizičkom sukobu do koga nije došlo. Da je došlo do polemike i povišenih tonova, jeste, ali obračuna apsolutno nije bilo. Nemojte me pogrešno shvatiti, ali mislim da pojedini mediji imaju sklonost ka senzacijama i preuveličavanjem. Zar nije normalno u radnoj atmosferi u kojoj se svakodnevno dešava mnogo toga, da dođe do različitih mišljenja - ocenio je potpredsednik crveno-belih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je dodao da se čitava rasprava odnosila na sporni ugovor igrača Nikole Petkovića, koji je ove zime po treći put potpisao za Zvezdu.

- Klub je živi organizam i sve što se desilo je normalno. Nećemo sprovoditi nikakvu istragu, sešćemo da razgovaramo, kao i do sada, i nikakav veliki značaj ne bih pridavao svemu ovome. Čitava rasprava, ako se uopšte može tako nazvati odnosila se na ugovor Nikole Petkovića, i to da li njegova mesečna plata treba da bude 500 evra veća ili manja. Ponavljam ništa bitno, da bi se tome pridavao veliki značaj - zaključio je Slaviša Kokeza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo