LIJEPA GESTA

VRHUNSKI OD REALOVOG PREDSJEDNIKA: Evo kome je Perez posvetio pobjedu u Ligi prvaka

Real je svoju 11. Ligu prvaka proslavio nakon pobjede protiv Atletica i boljeg izvođenja jedanaesteraca. Barcelona je svoju klasu pokazala čestitavši na pobjedi svom najvećem suparniku, a iskazao se i Realov predsjednik Florentino Perez.

“Suosjećam s Atleticom koji je dao sve od sebe i izgubio na ovakav način. Atletico se pokazao kao fantastična momčad, još jednom su pokazali da su jedni od najboljilh u Europi”, izjavio je Perez nakon pobjede na San Siru.

‘Nikada ih nećemo zaboraviti’

U slavlju nje zaboravio tragično stradale navijače “kraljevskog kluba”. Perez je pobjedu posvetio iračkim navijačima Reala, koji su ubijeni dok su u fan-klubu gledali Realovu utakmicu.

“Ovu pobjedu posvećujemo našim navijačima u Iraku, koji su stradali u strašnom činu. Bili su to ljudi koji su u svijetu iskazivali prave vrijednosti našeg kluba. Nikada ih nećemo zaboraviti”, kazao je Realov predsjednik u čija je dva mandata madridski klub osvojio tri naslova europskih prvaka.

Ubijeno 14 Realovih navijača

Početkom svibnja, skupina terorista ISIS-a upala je u prostorije navijačkog kluba u iračkoj Samarri i ubila 16-ero ljudi.

Povratak na Net.hr