Veliko pojačanje / Vratar Portugala na Dinamovim vratima!

Image
Foto: Tony Marshall/Press Association/PIXSELL

Dinamo je uoči početka sezone doveo veliko pojačanje na vratima. Naime, 31-godišnji vratar Eduardo Carvalho, koji dolazi iz Brage potpisao je s Dinamom trogodišnji ugovor i već za par dana će se priključiti suigračima u Sloveniji!

28.6.2014.
16:47
Tony Marshall/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

''Velika stvar za sve nas koji radimo u klubu i našem nogometu. Radi se o pravom pojačanju i sigurni smo da će Eduardo donijeti kvalitetu više našoj momčadi – rekao je trener 'Modrih' Zoran Mamić.

Cijeli posao držao se u tajnosti dok Portugal nije završio sa svojim nastupom na Svjetskom prvenstvu tako da je sada posao pred završetkom i sve što je ostalo jest liječnički pregled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Eduardo će u Zagreb doći početkom idućeg tjedna, odraditi liječnički i potom nam se priključiti na pripremama'', rekao je trener o novom vrataru Dinama koji je se upravo vratio iz Brazila gdje je upisao jedan nastup na vratima Portugala čiji je nastup na SP-u završio u grupnoj fazi.

Što se tiče sadašnjih vratara Modrih, posebno 'jedinice' Antonija Ježine trener ima samo riječi hvale ''On je radio odlično, griješio kao i svi svjetski golmani tako da je pred njim sigurno velika karijera. Uostalom, samo uz vrhunsku konkurenciju se može držati visoki nivo tako da smo sretni što imamo više kvalitetnih rješenja na vratarskoj poziciji'', zaključio je trener 'Modrih.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo