Električni snovi / Vozili smo e-up! i e-Golf

Image
Foto: PR

U Hrvatskoj ne postoji bolje mjesto za predstavljanje električnih vozila od netaknute prirode usred Nacionalnog parka Plitvička jezera i to samo jedan dan nakon što je cijeli svijet obilježio Dan planeta Zemlje

27.4.2015.
20:49
PR
VOYO logo

Na prezentaciji Volkswagenovih električnih vozila e-up! i e-Golf u Nacionalnom parku Plitvička jezera priroda kao je odlučila pokazati svu svoju raskoš kako bi dodatno istaknula kvalitete najnovijih Volkswagenovih tehničkih dostignuća.

Image
Foto: PR

e-vozila

Image
Foto: PR

e-vozila

Brojni okupljeni gosti, novinari, partneri i poslovni suradnici, mogli su uživati u probnim vožnjama kroz netaknutu prirodu Nacionalnog parka i tako upoznati benefite 100% električnih Volkswagenovih vozila. Uz električna vozila, gostima je predstavljen i Volkswagenov plug-in hibrid Golf GTE. Osim u probnim vožnjama i netaknutoj prirodi, gosti su uživali i u lokalnim delicijama koje su upotpunile doživljaj jednog lijepog radnog dana u prirodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR

e-vozila

Električna vozila od Volkswagena su 100% električna vozila, bez emisija, lagana, izuzetno učinkovita i nevjerojatne snage koja se osjeća već od samog starta jer električna vozila odmah razvijaju najveći okretni moment. Tako nas je i poprilično začudilo kad nas je simpatični gradski Up doslovno zakucao za sjedala.

Električni mališan, e-up! raspolaže snagom od 65 kW (85 KS), postiže maksimalnu brzinu od 130 km h, uz maksimalni doseg do 160 km i potrošnju električne energije od 11,7 kWh.
Veći potpuno električni model iz ponude je e-Golf snage 85 kW (115 KS) a koji postiže maksimalnu brzinu od 140 km/h, maksimalni doseg mu je do 190 km, uz potrošnju električne energije od 12,7 kWh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR

e-vozila

Važno je napomenuti da Volkswagen uz četiri godine tvorničkog jamstva na vozila daje i osam godina jamstva na bateriju. Do registracije e-up! stoji 192.357 kn, e-Golf 285.517 kn dok hibridni trkač Golf GTE stoji 297.341 kn. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo