izvanredna konferencija / Vijesti.hr neslužbeno doznaju: braća Sinković ne objavljuju kraj karijere već samo promjenu discipline

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Mediji su od veslačke braće Sinković dobili poziv na izvanrednu konferenciju za novinare u srijedu na Jarunu, a tema bi trebala biti nastavak profesionalne karijere braće Sinković

15.11.2016.
18:10
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Iako se po portalima nagađa da će objaviti kraj svoje karijere, Vijesti.hr neslužbeno doznaju kako se samo radi o promjeni discipline.

U dvojcu na pariće Valent i Martin Sinković osvojili su zlato u Riju, a nakon čudesnog niza od 29 pobjeda zaredom, duo je spreman postati 'dvojac bez kormilara'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za veslačke 'laike', to znači da će umjesto dva vesla, ubuduće svatko imati po jedno.

Podsjetimo, otkako su se braća iz četverca preselili u dvojac na pariće - nepobjedivi su. Na svojoj Facebook stranici su se prije dva dana pohvalili novom pobjedom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa


"Nakon najuspješnije sezone koju imaju iza sebe i osvojene zlatne olimpijske medalje na igrama u Riju, Braća Sinković odlučila su promijeniti tijek svoje profesionalne karijere kojim će dovesti u pitanje i svoj dugogodišnji sportski uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujemo svim medijima na praćenju i podršci koju su Braći Sinković pružili u dosadašnjoj profesionalno - sportskoj karijeri", stoji u njihovom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo