neobična nagrada /

VIDEO Šego kao igrač utakmice na poklon dobio crveni jastučić, Duvnjak umro od smijeha

Image
Foto: Vijesti.hr

Marin Šego dobio je doista neobičan poklon na proglašenju za igrača utakmice nakon susreta s Francuskom

24.1.2019.
10:57
Vijesti.hr
VOYO logo

Vratar hrvatske rukometne reprezentacije i novi član europskog prvaka Montpelliera jedan je od najpouzdanijih Červarovih ljudi na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj. 

Unatoč podbačaju Hrvatske protiv Brazila u utakmici koja nas je, kad pogledamo unazad, koštala borbe za medalju, Marinu i najtvrdokorniji kritičari teško nešto mogu prigovoriti. Na prvenstvu drži prosjek od oko 30% obrana, što svakako zaslužuje respekt. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utakmici s aktualnim svjetskim prvacima Francuzima, koju je Hrvatska pobijedila 23:20, Šego je skupio 10 obrana i proglašen je igračem utakmice. 

Na ceremoniji proglašenja igrača utakmice IHF je Šegi poklonio neobičan poklon. Naš vratar dobio je naoko crveni jastučić s dva roga, a zapravo se radi o prikazu kölnske katedrale, koji se igračima u utakmicama SP-a dodijeljuje kao svojevrsni poklon suvenir. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad se Šego uputio suigračima koji su mu htjeli čestitati na priznanju, kapetan Domagoj Duvnjak prasnuo je u smijeh. Je li to bilo zbog Šegine nagrade ili nije, ne možemo sa sigurnošću utvrditi, no situacija poslije samog završetka utakmice bila je doista zabavna. 

Uvjerite se i sami. 

Propustili ste utakmicu? Sve snimke utakmica možete besplatno pogledati u RTLplay digitalnoj videoteci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo