KUTAK ZA SPORNI TRENUTAK / Vidal nasmijao publiku, no je li bio jedanaesterac?

Image
Foto: Screenshot

Iako su se tijekom utakmice svi dobro nasmijali na Vidalov pokušaj iznuđivanja jedanaesterca protiv Reala, talijanska televizija tvrdi da je postojao kontakt koji je sudac mogao kazniti najstrožom kaznom.

24.10.2013.
10:20
Screenshot
VOYO logo

Odmah nakon utakmice na Santiago Bernabeu, u kojoj je Real Madrid minimalno svladao Juventus (2:1), društvenim mrežama se počeo širiti video "najgoreg pokušaja simuliranja".

Riječ je o situaciji iz drugog poluvremena kada je Juventusov igrač Arturo Vidal pokušao iznuditi jedanaesterac nakon prodora u Realovom šesnaestercu, no samo je uspio dobro nasmijati publiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimci se jasno vidi da je Čileanac nogom zapeo za travu i zbog tog pokušaja iznuđivanja najstrože kazne je postao predmet sprdnje na internetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, je li sve doista tako čisto? Na talijanskoj televizijj, gdje su sporni detalj pogledali vrlo pozorno - kažu suprotno. Talijani tvrde da je postojao kontakt između Asiera Illarramendija i Vidala, nakon čega je Juventusov igrač izbačen iz ravnoteže. Zbog toga je navodno i uslijedio onaj bizaran pad u šesnaestercu.

Procijenite sami jesu li Talijani u pravu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo