VELIKA RAZMJENA IGRAČA IZMEĐU CIYJA I JUVEA: / Pepu Guardioli ispunjena najveća želja

Image
Foto: AFP

Velika razmjena igrača, a City je još morao i platiti

8.8.2019.
15:17
AFP
VOYO logo

Torinski Juventus i Manchester City u srijedu su finalizirali razmjenu igrača, a u četvrtak predstavili svoje nove akvizicije: talijanski prvak 28-godišnjeg Brazilca Danila, a engleski prvak 25-godišnjeg Portugalca Joaoa Cancela.

Juventus je u ovoj igračkoj razmjeni zaradio 29 milijuna eura, jer je za Cancela dogovorena odšteta u visini od 65 milijuna eura, koju će Manchester City plaćati kroz tri fiskalne godine, dok su s druge strane čelnici kluba iz Torina pristali u istom vremenskom razdoblju platiti 37 milijuna eura odštete za brazilskog reprezentativnog stopera Danila, koji je prije dvogodišnjeg angažmana u Manchester Cityju igrao za Real Madrid (2015. - 2017.) i Porto (2012. - 2015.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danilo ponovno s Ronaldom

Danilo je s Juventusom potpisao ugovor do ljeta 2024. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kratko bio u Italiji

Portugalski reprezentativni stoper Joao Cancelo je treće ljetno pojačanje momčadi Pepa Guardiole, nakon što stigli Španjolci Rodrigo iz Atletico Madrida i Angelino iz PSV-a. Cancelo je odigrao samo jednu sezonu u Juventusu, kojem je pomogao na putu do osmog uzastopnog naslova prvaka Italije. Prije dolaska u Torino imao je iskustvo igranja u Serie A, jer je godinu dana prije nosio dres milanskog Intera u kojem je bio na posudbi iz Valencije.

Cancelo je od 2016. godine standardni reprezentativac Portugala s kojim je osvojio premijerno izdanje UEFA Lige nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski prvak je portugalskog stopera vezao šestogodišnjim ugovorom do ljeta 2025. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo