SPAS U ZADNJI ČAS / Varaždinskom prvoligašu skinuta suspenzija

Image
Foto: PIXSELL

Varaždinskom prvoligašu skinuta je suspenzija i više ne postoje nikakve prepreke da se u subotu u Puli ne odigra utakmica 20. kola Prve HNL između NK Istre 1961 i NK Varaždin.

3.3.2012.
12:52
PIXSELL
VOYO logo

Glasnogovornik NK Varaždin Saša Grabarić poslao je SMS poruku svim novinarima koji prate varaždinskog prvoligaša da je klubu skinuta suspenzija i da više ne postoje nikakve prepreke da se danas u 15 sati u Puli ne odigra utakmica 20. kola Prve HNL između NK Istre 1961 i NK Varaždin.

Ovakav ishod mogao se i očekivati nakon što je novoizabrani predsjednik NK Varaždina Boris Solomun uplatio novac vjerovnicima Milanu Pavličiću i NK Čakovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da suspenzija nije skinuta Varaždin ne bi mogao igrati utakmicu u Puli, a kako u prošlom kolu, zbog iste suspenzije nije odigrao na svom terenu ni utakmicu protiv Rijeke, prijetila mu je najdrastičnija kazna igranje u županijskoj ligi.

Nogometaši Varaždina ipak igraju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Varaždina u subotu su ujutro krenuli prema Puli, gdje bi u 15 sati trebali igrati susret 20. kola protiv NK Istra 1961, te tako izbjegli drastičnu kaznu ispadanja u županijsku ligu.

"Vjerovnicima Milanu Pavličiću i NK Čakovcu uplatili smo novac koji su tražili i sada se administrativno u HNS-u rješava da se suspenzija skine pa da mogu pustiti dokument da je utakmica regularna i da se može odigrati", kazao je za HINU predsjednik kluba Boris Solomun. On je kazao kako čvrsto vjeruje da će NK Varaždin danas igrati svoju prvu ovosezonsku prvoligašku utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog suspenzije Varaždinci prošlog tjedna nisu igrali utakmicu 19. kola protiv Rijeke, a ne odigraju li današnju utakmicu - prijeti im pad u najnižu županijsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo