Pannonian Challenge /

Vanillaz kao šećer za kraj rolerskog ludila

Image

Nakon št je u četvrtak zasjalo sunce, sve je bilo spremno za početak prvog sportskog dana ovogodišnjeg Pannoniana

21.8.2015.
10:20
VOYO logo

Neugodno iznenađenje svim posjetiteljima prvog dana Pannonian Challengea, u srijedu, priredila je kiša, ali nakon što  je u četvrtak zasjalo sunce, sve je bilo spremno za početak prvog sportskog dana ovogodišnjeg Pannoniana. Cijeli je jučerašnji dan bio posvećen rolerima koji su u Osijek doputovali iz cijelog svijeta.  Osječkoj publici najpoznatiji roleri su Umažanin Sven Buršić, te ovogodišnji debitant i najbolji svjetski inline vozač 2014. godine Korey Waikiki.

Image

Pannonian Challenge

Image

Pannonian Challenge

Već od 15 sati na teren su izašli roleri amateri koji su do 18 sati zagrijali teren za one najbolje – profesionalne rolere. Kod amatera najviše sreće, ali i umijeća imao je Moaci Lopes dos Santos, dok je titulu najboljeg profesionalnog rolera ponio Joe Atkinson.  Drugo mjesto kod profesionalnih rolera zavrijedio je Stephane Alfano, a brončano odličje pripalo je Krisztián Szilágyi. Kroz cijelo natjecanje vozačima je pomogla i podrška s prepunih tribina te vruća atmosfera. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah nakon završenog sportskog programa, gledatelji su se prebacili u koncertni prostor gdje su uživali u zvukovima electro dvojca Vanillaz. Ovaj zanimljivi duet čine, zagrebački producent i DJ, Marc Bucca te, slovenski producent i DJ, Miha Pajk. Široj publici poznati su po velikom hitu Do neba koji su izveli zajedno s hrvatskim hip-hop sastavom Connect. Poslije njih na pozornicu je izašao osječki DJ Umbo koji  na sceni djeluje već više od 10 godina.

Image

Pannonian Challenge

Jučerašnji je dan ljubiteljima Pannoniana potrajao do ranih jutarnjih sati kada su neumorni partijaneri otišli svojim kućama pripremiti se za drugi dan sportskog programa – skate dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Današnji program započinje također u 15 sati kada na teren ulaze skateri amateri, dok profesionalni skateri počinju sa svojim akrobacijama već od 18 sati. Listom poznatih skatera koji dolaze u Osijek svakako prednjači vrhunski skater koji je proglašen i najboljim skaterom godine – Madars Apse. Uz Latvijca Apsea, od brojnih amatera vrijedi spomenuti Slovenca Marka Presetnika, dok su svakako dobri profesionalni skateri iskusni Slovenci Timotej Lampe Ignjić, Chris Khan i Makedonac Viktor Vasilievski.

Image

Pannonian Challenge

Nakon napetih cjelodnevnih izvedbi skatera, pozivamo vas da se pridružite rasplesanom društvu na glazbenoj sceni gdje će vas danas zabavljati nezamjenjivi Kiril Djaikovski.  Skup balkanskog zvuka i elektronske glazbe donijet će vam upravo Kiril, poznatiji kao „Balkan Beat Fenomen“. Nastupao je na brojnim festivalima poput Exita i Woodstocka te je i tamo privukao brojnu publiku. Nakon njega, do rane zore uživajte uz dva vrhunska DJ-a – Acaloona i Eddyja  Ramicha.

Image

Pannonian Challenge

Nemojte propustiti ovakav događaj, već dođite u Osijek i kupite svoju ulaznicu za koncert za samo 70 kn! Ako ste više zainteresirani za sportski dio dana, dnevna ulaznica iznosi 20 kuna.

Mnoštvo razloga je da spakirate kofere, napunite baterije i trk na ovogodišnji Pannonian Challenge! Još nije kasno da sami okusite odličnu atmosferu najvećeg extreme music festivala u regiji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za više informacija posjetite https://2015.pannonian.hr/

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo