OBRAČUN NA TERENU / Valdes napao Mourinha

Radost trenera Intera nije mogao "progutati" katalonski vratar koji je dotrčao do Mourinha tražeći da prestane sa slavljem. Kako je to ovaj odbio došlo je do naguravanjan i hvatanja za grkljan.

29.4.2010.
7:33
VOYO logo

Minimalni poraz Intera (1:0) na Camp Nou od Barcelone je velika pobjeda Jose Mourinha, velikog majstora struke i još većeg provokatora. Prgavi Portugalac jedva je dočekao posljednji sučev zvižduk kako bi se sjurio na teren i poput pravog slalomaša dotrčao do tribine s navijačima talijanskog kluba. Tu je s podignutim rukama mahao i radovao se velikoj pobjedi u minimalnom porazu, a sve pred slomljenim i šokiranim navijačima Barcelone.

Radost The Special Onea zbog još jednog prolaska u finale Lige prvaka, nije mogao "progutati" katalonski vratar Victor Valdes koji je dotrčao do Mourinha i prvo ga na miroljubiv način "zamolio" da prestane sa slavljem, a kako je to ovaj odbio došlo je do naguravanjan i hvatanja za grkljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I tko zna što bi se sve izrodilo da se u naguravanje nisu umiješali klupski službenici i sudac.  Sve to nije ni najmanje omelo Mourinha da nastavi sa slavljem.

Dan uoči utakmice navijači Barcelone napali su auto u kojem se prevozio Jose Mourinho. Vozilo Uefa-e zasuli su bocama, limenkama i pljuvačkom. Navijači nisu poštedili ni nogometaše kojima su priredili ranojutarnje buđenje bučanjem ispred hotela u kojem su odsjeli. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je to naplatio Mourinho veličanstvenom taktikom kojom je zaustavio katalonski stroj na korak do finala i možebitne obrane naslova europskog prvaka. Pothvata koji još nijedan klub nije ostvario.

Kako je sve to izgledalo na travnjaku pogledajte na videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo