UBRZO NAKON OTKAZA

VAHID HALILHODŽIĆ NEĆE DALEKO OD JAPANA: Bivši trener Dinama dobio izdašnu ponudu iz Kine

Podsjetimo, s Japanom je izborio nastup na Svjetskom prvenstvu, ali dva mjeseca prije početka smotra u Rusiji dobio je otkaz zbog narušenih odnosa s igračima

Ubrzo nakon što je dobio otkaz na mjestu izbornika Japana, Halilhodžić je dobio novu ponudu za posao. A čini se kako ostaje na Dalekom Istoku.

Naime, kineski Shandong Luneng poslao mu je ponudu, a riječ je o trećeplasiranom klubu kineskog prvenstva koji je poznat po tome da dobro plaća svoje zaposlenike, prenose BiH mediji. Aktualni trener momčadi je Li Xiaopeng, a prije njega na klupi su sjedili  Felix Magath, Radomir AntićMano Menezes.

Trenutno tamo igraju Graziano Pelle, Papiss Demba Cisse i Diego Tardelli, a riječ je o klubu koji je četiri puta bio prvak Kine. Posljednji angažman na klupi jednog kluba Vaha je imao 2014. godine kada je vodio Trabzonspor. U sezoni 2010./11. vodio je momčad Dinama.

Podsjetimo, s Japanom je izborio nastup na Svjetskom prvenstvu, ali dva mjeseca prije početka smotra u Rusiji dobio je otkaz zbog narušenih odnosa s igračima.

 

Povratak na Net.hr