OPROŠTAJ U SUZAMA /

Vaha: Mamić se okomio i na moju majku

Image

Bivši trener Dinama, Vahid Halilhodžić, za francuske medije otkrio je razlog svoje ostavke. Navodno ga je Mamić ponizio pred svima i opsovao mu majku. Suradnici su se od njega opraštali u suzama.

7.5.2011.
11:27
VOYO logo

Nogometni trener Vahid Halilhodžić trinaesti je trener koji je napustio Dinamo u eri Zdravka Mamića. Već duže vrijeme spominju se sukobi na relaciji Vaha - Mamić.

"Navika mu je odnositi se prema ljudima na taj način. Voli terorizirati ljude i nametati svoje stavove. E pa, ja se s tim ne slažem. Odlučivši se za drugu postavu, želio sam samo poštediti ekipu za skorašnje finale. Svaki trener bi učinio isto. Osim toga, koliko znam, Dinamo je pobijedio i to lijepim golom", rekao je Vahid francuskom listu "La Voix du Nord".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilhodžića je iznimno povrijedilo upadanje Mamića u svlačionicu tijekom poluvremena utakmice s Interom.

"Žestoka intervencija izvršnog predsjednika Zdravka Mamića na poluvremenu utakmice i u prisustvu igrača bila je kap koja je prelila čašu. Došao je u svlačionicu predbacujući mi što sam pustio nekoliko igrača da se odmaraju uoči finala Kupa. Rekao je da ekipa ne igra dobro. Ponizio me pred svima. Poznajem njegove jezične izljeve i njegov grubi način komuniciranja, ali ovog puta nisam to mogao dopustiti. Čak se okomio i na moju majku, a to ne opraštam", kazao je bosanskohercegovački stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dramu u Dinamu prenijeli su i drugi francuski mediji, a domaći spekuliraju kako su Mamić, ali i sam Vahid priželjkivali baš ovakav rasplet događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo