DOBIO 915 TISUĆA EURA / Vaha i Dinamo prekinuli suradnju

Image

Nogometni klub Dinamo i trener Vahid Halilhodžić sporazumno su raskinuli ugovor o suradnji, a odšteta iznosi vrtoglavih 915 tisuća eura.

25.5.2011.
5:28
VOYO logo

Ugovor je bio potpisan na 2,5 godine, a informacija o raskinuću objavljena je uoči odigravanja uzvratne utkamice Hrvatskoga kupa u kojoj Zagrepčani u Varaždinu danas u 20 sati brane prednost od 5-1 iz prvog susreta.

Raskid ugovora završetak je nesuglasica između Halilhodžića i Dinama koje su počele u petak, 6. svibnja, na poluvremenu prvenstvene utakmice s Interom kada je između izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića i trenera Halilhodžića došlo do verbalnog sukoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaha je dobio 900 tisuća eura za proteklu sezonu, kao što je i tražio od početka. Dodatnih 15 tisuća dobio je jer je osvojio naslov prvaka.

Halilhodžić je preuzeo Dinamo 16. kolovoza prošle godine, nakon što je Velimir Zajec dobio otkaz zbog ispadanja u 3. pretkolu Lige prvaka od moldavskog Sheriffa. U vrlo kratkom vremenu uspio je preporoditi momčad i Dinamo je izborio ulazak u natjecanje po skupinama Europske lige, te je u skupini sa Villarrealom, Club Bruggeom i PAOK-om do zadnjeg kola bio u igri za prolazak u nokaut fazu natjecanja. Također, nedavno je Dinamo po šesti puta zaredom osvojio naslov prvaka Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo