Soldić protiv Pietšaka /

Uživo na RTL-u: Najbolji hrvatski MMA borac ponovno u ringu!

Soldić je prvak velter kategorije, ali ovo ipak neće biti borba za naslov s obzirom na to da se njegov planirani protivnik, Čeh Patrik Kincl - ozlijedio

14.9.2019.
20:10
VOYO logo

Najbolji hrvatski MMA borac večeras ponovno ulazi u kavez. 

Uživo na RTL Playu i sa snimkom nešto nakon ponoći na RTL-u, Roberto Soldić će se u Londonu, na jubilarnoj 50. večeri slobodne borbe okušati protiv Poljaka Michala Pietšaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Soldić je prvak velter kategorije, ali ovo ipak neće biti borba za naslov s obzirom na to da se njegov planirani protivnik, Čeh Patrik Kincl - ozlijedio. 

Još jedna velika stvar bi se trebala dogoditi u Londonu - organizatori će najaviti veliki zagrebački spektakl, jer 9. studenoga KSW dolazi u Zagreb. I baš zato je Soldićeva pobjeda večeras jako važna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj spektakl gledajte uživo ekskluzivno na RTLplayu večeras od 20:45, a snimke ćete moći pronaći ubrzo nakon borbe u RTLplay digitalnoj videoteci.

RTLplay vam donosi ove četiri borbe uživo: Norman Parke protiv Marcina Wrzoseka, Michal Pietrzak protiv Roberta Soldića, Przemysław Mysiala protiv Tomasza Narkuna te borba večeri: Luis Henrique protiv Phila De Friesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo
Još iz rubrike