VRIJEME ZA PROMJENU / Umjesto Prosinečkog, Vulić trener Splita

Image
Foto: PIXSELL

Vulić će na klupi Splita naslijediti Tončija Bašića, a prilikom predstavljanja u prostorijama Splita najavio je da će se klub boriti za jedno od mjesta koje vodi u Europu, te plasman u finale nacionalnog Kupa.

13.10.2012.
18:38
PIXSELL
VOYO logo

ZoranVulić je od subote novi trener RNKSplita, iako se u medijima nagađalo da će "crvene" preuzeti RobertProsinečki.

Vulić će na klupi Splita naslijediti TončijaBašića, a prilikom predstavljanja u prostorijama Splita najavio je da će se klub boriti za jedno od mjesta koje vodi u Europu, te plasman u finale nacionalnog Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je da su se predsjednik i klub odlučili za mene. Ovdje su radili veliki Hajdukovi treneri poput Luke Kaliterne, Tomislava Ivića, Stanka Poklepovića i Ivana Katalinića, a ja sada nastavljam niz. Klub je fantastičan, ostavili su dobar dojam na mene i smatram da ću ispuniti ciljeve, te se uz malo sportske sreće plasirati u Europu", kazao je Vulić.

Split je trenutno tek sedmi na ljestvici s devet bodova manje od vodećeg Dinama, te jedan manje od gradskog suparnika Hajduka. Vulić (51) je u karijeri u čak četiri navrata vodio Hajduka, bio je trenerom ruske Luč Energije i Rijeke, a zadnji posao imao je u pulskoj Istri 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo