UMIROVIO SE NA JEDAN DAN: / Zvijezda UFC-a ipak se predomislila i najavila veliku osvetu

Image
Foto: AFP, Steve Marcus

Irac Conor McGregor ipak ne ide u mirovinu.

21.4.2016.
18:22
AFP, Steve Marcus
VOYO logo

Što je na koncu bila istina, teško je reći jer je McGregorov Facebook post vrlo konfuzan i zamršen. Irac skače s teme na temu i piše kako mu misli naviru. No, u biti se sve svodi na želju da mu UFC ovaj put izađe u susret kada je u pitanju promocija ove borbe, piše FightSite.

Osveta Diazu

Ukratko, prema njegovoj računici UFC-u je u protekle tri borbe donio 400 milijuna dolara te smatra da je odradio dosta promocije da ga malo puste na miru. Dosta mu je promotivnih turneja, letova, gostovanja u raznim emisijama te vjeruje da se sada mora posvetiti isključivo treniranju, ako misli stići do osvete protiv NateaDiaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne mogu ovo odraditi, ako ću dijeliti flajere. Uvijek ću igrati ovu igru jer sam u njoj najbolji, no ovaj put, nakon što sam izgubio, tražio sam da mi daju vremena za treninge i fokus. I nisam tražio da me se izostavi s neke press konferencije, nego sam tražio da se napravi mala prilagodba. No, nisam je dobio”, napisao je McGregor potvrdivši tako teoriju koju je inzio i UFC, a prema kojoj koji su skidanje s popisa borbi objasnili neodazivanjem McGregora na zakazano druženje s medijima, piše FightSite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Provocira suparnika

“Ovaj put se susrećem s višim, težim i dužim borcem. Moram se dobro pripremiti. Ne mogu ovaj put plesati s medijima. Ovaj put je vrijeme da su drugi majmuni plešu. Ja sam nas svojim plesom doveo do ove točke. Nateova mala glupava glavica izgleda dobro na toj pozornici. Pa dajte njega malo gurnite pred kamere. On je u posljednji meč uletio bez da je odradio ikakvu promociju meča. Ja sam sve to odradio prije nego što je RDA odustao. Ovaj put moram se posvetiti sebi, moram jako trenirati jer je to jedini način”, dodao je McGregor i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moram ovaj put biti sebičan. Smatram da sam kompaniji donio oko 400 milijuna dolara u zadnje tri borbe i to u samo 8 mjeseci. To je vjerujem dovoljno da mi daju malo popusta. I dalje sam spreman za UFC 200. Ponudit ću im da odradim press konferenciju u New Yorku, a onda da se vratim treniranju. Bez ikakvih ometanja. Ako to nije dovoljno promociji za koju sam toliko učinio, onda stvarno ne znam. I samo da se zna za UFC i USAD-u… NISAM OTIŠAO U MIROVINU”, zaključio je “The Notorious”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo