JOŠ SAMO 12 DANA / Ulaznice za Svjetsko prvenstvo

Image

Ulaznice za Svjetsko rukometno prvenstvo u Hrvatskoj u prodaji od 24. studenog.

12.11.2008.
14:53
VOYO logo

Ulaznice za najveći sportski događaj u samostalnoj Hrvatskoj, Svjetsko rukometno prvenstvo 2009. bit će u prodaji od ponedjeljka 24. studenog. 

Prodavat će se na 20 prodajnih mjesta Tiska te putem web strance www.ulaznice.hr, a desetak dana uoči početka natjecanja i na blagajnama dvorana u kojima će se igrati utakmice. Sve ulaznice su dnevne, tj. kupnjom ulaznice za određeni dan posjetitelji će moći pogledati onoliko utakmica koliko se taj dan igra u pojedinoj dvorani. Cijene dnevnih ulaznica za utakmice po skupinama u kojima ne igra hrvatska reprezentacija (Osijek, Poreč, Varaždin) kretat će se od 80 kuna u najjeftinijoj verziji (cijena dnevne ulaznice ako se kupuje paket ulaznica za svih pet dana igranja u skupini), pa do 150 i 300 kuna za najatraktivnija mjesta u dvoranama. Hrvatsku reprezentaciju u utakmicama u skupini (Split) svi rukometni zaljubljenici moći će pratiti kupnjom ulaznica čija će cijena u najjeftinijoj verziji biti 120 kuna (cijena dnevne ulaznice ako se kupuje paket koji vrijedi za svih pet dana), odnosno 150 ili 300 kuna ovisno o željenom mjestu u dvorani. Svi oni koji će 16. siječnja 2009 prisustvovati utakmici Hrvatska-Južna Koreja kojom će se prvenstvo otvoriti, a koja će biti jedina utakmica koja se igra u skupini taj dan, s istom ulaznicom mogu pogledati druge dvije utakmice iz te skupine, koje se igraju 17. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za polufinalne susrete cijena ulaznica iznosit će 80, 150 i 300 kuna za utakmicu koja će se igrati u Splitu, odnosno 200, 300 ili 500 kuna za onu koja će se igrati u Zagrebu. Finalnu i najvažniju utakmicu na prvenstvu, kao i onu koja će se igrati za treće mjesto, u zagrebačkoj Areni navijači će moći pogledati za 250, 350 ili 700 kn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo