VLAK U SNIJEGU / Ukrajina izbačena s EURO-a, potom i iz tračnica!

Image
Foto: PIXSELL

Prvo su izbačeni s Europskog prvenstva u malom nogometu, a dan kasnije su, zbog loše odluke, izbačeni i s tračnica. Naime, u nagibnom vlaku koji je na putu iz Splita prema Zagrebu iskočio iz tračnica nalazila se i ukrajinska malonogometna reprezentacija.

7.2.2012.
15:17
PIXSELL
VOYO logo

Igrači malonogometne reprezentacije Ukrajine bili su u nagibnom vlaku koji je u utorak, vozeći iz Splita za Zagreb, iskliznuo iz tračnica između kolodvora Zrmanja i Malovan.

Nitko od igrača nije ozlijeđen te će u poslijepodnevnim satima biti prevezeni u Zagreb, izvijestio je Denis Kosor, direktor turnira Europskog prvenstva u malog nogometu.

Ukrajinska malonogometna reprezentacija je u četvrtfinalnoj utakmici EP-a u Spaladium Areni poražena od Hrvatske nakon izvođenja kaznenih udaraca te je ispala iz daljnjeg natjecanja.

Po Kosorovom tumačenju, odgovornost za povratak ukrajinskih malonogometaša iz Splita je na vodstvu njihove reprezentacije.

"Povratak kućama nakon turnira je o njihovom trošku i nadležnosti. Mi smo sinoć u jedan sat poslije ponoći pokušali uvjeriti naše kolege iz ukrajinske reprezentacije da je bolje da putuju zrakoplovom i da se radi samo o 10.000 kuna razlike u cijeni između zrakoplovne i karte vlakom, ali oni su inzistirali na ovom obliku (vlakom) prijevoza”, rekao je Kosor.

Istaknuo je da će ukrajinski sportaši u utorak poslijepodne biti prevezeni u Zagreb.

"Ondje će ih dočekati naši ljudi, osigurati im potrebnu logistiku, a po potrebi noćenje jer želimo da u lijepim uspomenama napuste Split i Hrvatsku", rekao je Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike