Nema razloga za brigu /

U Saudijskoj Arabiji padaju rakete, a za vikend se tamo vozi utrka Formule 1

Image
Foto: Profimedia

Šefovi VN Saudijske Arbaije inzistiraju da, što se utrke tiče, sve ide po planu i da će sigurnost svih uključenih u događaj biti garantirana.

23.3.2022.
9:11
Profimedia
VOYO logo

Velika Nagrada Saudijske Arabije ide po planiranom ovoga vikenda, tvrde organizatori utrke. Saudijska Arabija ugošćuje oktanski cirkus na uličnoj stazi u Jeddahu, gradu koji je posjednjih dana meta pobunjenika Huti grupe.

Organizatori utrke tvrde da leteće rakete neće ugroziti održavanje druge utrke nove sezone Formule 1, koja je prošli vikend u Bahreinu započela sezonu. Huti su nedavno digli u zrak tvornicu grupe Aramco, koja je i glavni sponzor utrke u Jeddahu. Osim toga, napadaju i Saudijske tvornice energije i vode u južnim regijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Fernando Alonso /

Dvostruki F1 prvak potvrdio: Nema značajne razlike u utrkivanju s novim F1 bolidima

Image
Fernando Alonso /

Dvostruki F1 prvak potvrdio: Nema značajne razlike u utrkivanju s novim F1 bolidima

Glasnogovornik Arapske koalicije otkrio je kako su uništili više od 100 prijetnji u Crvenom moru, kao i da su obrambene snage Saudijske Arabije zaustavile devet dronova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema razloga za brigu, sigurnost je prioritet - kažu organizatori

Šefovi VN Saudijske Arbaije inzistiraju da, što se utrke tiče, sve ide po planu i da će sigurnost svih uključenih u događaj biti garantirana. Podsjetimo, organizatori su u studenom jedva pripremili stazu na vrijeme za utrku, a nedostajalo je mnogo planiranih sadržaja.

" Ovaj incident nema utjecaja na vikend. Kao i uvijek, sigurnost i zaštita naših gostiju ostale naš najviši prioritet. U konstantnom smo kontaktu s potrebim autoritetima.

"Sve potrebne mjere poduzete su kako bi se osigurala sigurnost svih posjetitelja na VN Saudijske Arabije, kao i svih uključenih zaposlenika i medija. Veselimo se ugostiti svakoga u Jeddah ovoga vikenda na tri dana odličnog utrkivanja i zabave," stoji u izjavi organizatora utrke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo
Još iz rubrike