'MILJA ZA PUN STADION' / U Maksimiru povukli još jedan očajnički potez!

Image
Foto: PIXSELL

Navodno je igračima dosta praznih tribina te su odlučili najsretnijeg gledatelja dvoboja trećeg kola Lige prvaka protiv PSG-a nagraditi, ni manje ni više, nego s milijun kuna!

4.10.2012.
16:43
PIXSELL
VOYO logo

U Dinamu su zaista spremni učiniti sve kako bi napunili Maksimir! Nakon što je klupski marketing početkom tjedna objavio kako će napraviti golišavi kalendar u ograničenoj ediciji, pretpostavljamo s ciljem približavanja ženskoj publici, u Maksimirskoj 128 došli su na još jednu nezaboravnu ideju.

Image
Foto: Facebook

Zapravo, riječ je o svjetskom presedanu, vjerojatno još nezabilježenom u nogometnim krugovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, navodno je igračima dosta praznih tribina te su odlučili najsretnijeg gledatelja dvoboja trećeg kola Lige prvaka protiv PSG-a nagraditi, ni manje ni više, nego s milijun kuna! 'Modra' svlačionica tako će sama skupiti spomenuti iznos, a sve kako bi privukli navijače na maksimirske tribine.

"Napravit ćemo što god ti kažeš, samo da napunimo stadion. Ovo više nema smisla", rekao je JoeŠimunić autoru promotivnog spota MateuKovačiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo i kako je Dinamo u četvrtak objavio cijene ulaznica za utakmicu s Ibrahimovićem i društvom. Zapad dolje stoji 400 kuna, gornja etaža 100 kuna manje. I za Istok ćete morati izdvojiti 300 kuna, a za Jug i Sjever 200 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo