KAKAV POTHVAT! / U JEDNOJ utakmici zabio 105 koševa

Image

Suludi skor ostvario je 22-godišnji Corey Fisher iz sveučilišnog kluba u Pennsylvaniji tijekom utakmice s nižerangiranim njujorškim poluprofesionalcima.

11.8.2010.
13:54
VOYO logo

NEW YORK - Na utakmici dvaju nižerangiranih košarkaških klubova, odigranoj u subotu u sklopu jednog ljetnog turnira u New Yorku, dogodila se nezapamćena senzacija - jedan jedini igrač svojoj je momčadi donio 105 poena!

Autor ovog nevjerojatnog postignuća je 22-godišnji Corey Fisher, igrač sveučilišne momčadi iz Pennsylvanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini je problem što, premda živimo u eri mobitela i interneta u kojoj gotovo svatko može snimiti bilo što na ovom planetu, snimka senzacionalnog Fisherovog poduhvata još nije nigdje objavljena pa su mnogi počeli sumnjati u istinitost cijele priče.

Nakon što se čuju priče svjedoka koji su bili na utakmici, čini se da je Fisher ipak ostvario ovaj povijesni skor, a tajna leži u jednom navijaču, koji ga je nagovorio da proba srušiti dotadašnji turnirski rekord Kennyja Satterfielda od 63 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je izgleda prihvatila i Fisherova momčad, koja mu je dodavala sve lopte tako da ih je on jedini i spremao u koš. U svemu je pomogla i ne baš sjajna obrana protivničke ekipe.

Nakon druge četvrtine, Fisher je već ostvario 56, a nakon treće čak 76 poena. Tijekom utakmice, zabio je čak 23 trice, uključujući i jednu u doslovno posljednjoj sekundi tekme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo