MEČ MOŽETE GLEDATI NA RTL-U / U iščekivanju meča u zagrebačkom ringu - Hrgović otkriva ime protivnika

Naravno, svi oni koji neće moći biti uz Filipa, sve će moći pratiti u izravnom prijenosu na RTL-u

20.10.2018.
19:37
VOYO logo

Filip Hrgović ponovno je Zagreb zamijenio Majamijem što znači samo jedno - kreću pripreme za novi boksački spektakl. 

Iako još ništa nije službeno, hrabrost da se okuša protiv El Animala pokazao je 27. boksač svijeta Johan Duhaupas koji je u ringu ulazio i protiv Alexandra Povetkina i protiv Deontaya Wildera, ali oba meča izgubio nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ime sljedećeg protivnika još nije potvrđeno sto posto, ali priča se o Francuzu Johannu Duhauspasu, čovjek koji se borio za svjetsku titulu. Jako iskusan borac i ako on bude, čeka me jako težak meč", kaže Filip Hrgović.

Oprezan je bio Filip i prije Amira Manosura pa onda u zagrebačkoj Areni priredio ono što smo mogli vidjeti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije je priznao da možda nije bio svjestan svoje snage, ali je zato  sada uvjeren da je Duhaupas koji ima 37 pobjeda u karijeri ipak viša razina.

"Mislim da me čeka teža borba jer Francuz o kojem se priča, koji bi trebao potpisat ugovor i s kojim bi se trebao borit, puno iskusniji, ima puno večih mečeva iza sebe i borio se već za svjetsku titulu tako da mislim da me čeka najteža borba u karijeri dosad", ističe Filip.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato je Hrgović čak dva tjedna ranije prije predviđenog starta kampa otputovao u Miami. I odmah krenuo u pripreme.

"Trenutno smo u fazi gdje najviše radimo kondiciju i snagu, poslije ćemo se prebaciti na tehniku i taktiku i sparinge tak da sigurno ću poslije ovog kampa biti još bolji i kvalitetniji borac", kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer sada je i Hrgovićev trener Pedro Diaz osjetio što Filip može na treningu i ringu. Kako kaže Filip, sada kada je kemija tu sve je lakše, osim treninga na kojima Diaz nema milosti.

"Naravno da je bolje. Već smo prošli jedan ciklus i moj trener zna moje slabosti i prednosti tako da ovaj put me može jače stisnut i ovaj put je trening puno kvalitetniji", poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko kvalitetniji? Vidjet će se 8. prosinca, Filip Hrgović će ponovno pred zagrebačku publiku.

"Kao i prvi put osjećam se uzbuđeno i jedva čekam izać pred zagrebačku publiku i nadam se dobroj atmosferi kao i prošli put", ističe Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, svi oni koji neće moći biti uz Filipa, sve će moći pratiti u izravnom prijenosu na RTL-u. 

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo