U INTERU ZNAJU TKO IM TREBA ZA NAPAD NA TITULU: / Za belgijskog napadača su poslali rekordnu ponudu

Image
Foto: Profimedia, AFP

Inter belgijskog napadača pokušava dovesti cijeli prijelazni rok

16.7.2019.
12:58
Profimedia, AFP
VOYO logo

Talijanski gigant Inter ponudio je Manchester Unitedu 67 milijuna eura i bonuse za belgijskog napadača Romelua Lukakua, tvrde britanski mediji.

Image
Foto: AFP, Oli SCARFF
Image
Foto: AFP, Oli SCARFF

Romelu Lukaku

Inter bi navedeni iznos isplatio Unitedu kroz tri godine, a bonusima bi se primakao cijeni od 88 milijuna eura, koliko traže Englezi jer je to iznos koji je prije dvije godine platio Evertonu za Lukakua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se transfer ostvari, bio bi to rekordni iznos koji je Inter isplatio za nogometaša.Do sada je tu poziciju držao Cristian Vieri za kojega su platili Laziju 49 milijuna eura.

Lukaku (26) je za United odigrao 66 utakmica i zabio 28 golova. Belgijanac je trenutno s Unitedom na predsezonskoj turneji po Australiji, ali ne krije želju da zaigra u Italiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvat kao alternativa

U Interu vjeruju da će United prihvatiti tu ponudu, no imaju i spremnu alternativu ako im stigne negativan odgovor. To je dovođenje hrvatskog reprezentativca Ante Rebića, o čemu smo već pisali.

Image
HRVATSKA KOLONIJA U INTERU SE POVEĆAVA? /

Talijani bacili oko na Vatrenog koji je oduševio na SP-u

Kako je javio talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio, Inter će u slučaju neuspjeha s Lukakuom sve snage uložiti u transfer Rebića i s njim ojačati svoj napad, iako je riječ o poprilično drugačijem igraču od Lukakua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Christof STACHE / AFP
Image
Foto: Christof STACHE / AFP

Ante Rebić

No, Inter će trebati djelovati brzo jer nisu samo oni zainteresirani za hrvatskog reprezentativca, koji je odigrao izvrsno Svjetsko prvenstvo i prošlih sezona je u odličnoj formi.

Najozbiljniju konkurenciju Inter će imati u španjolskom Atletico Madridu, koji s Rebićem želi nadomijestiti Antoinea Griezmanna koji ide u Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo