5. inter cars sajam / U Areni Zagreb noviteti iz autoindustrije

Image
Foto: Promo fotografija

Arena Zagreb ugostit će renomirana imena proizvođača autodijelova poput Boscha, Continentala, Contitecha, Comme, Filtrona, TRW-a, Valea i mnogih drugih, a koji će vam iz prve ruke prezentirati novitete u autoindustriji.

19.5.2014.
10:03
Promo fotografija
VOYO logo

Inter Cars Hrvatska, kao podružnica jednog od najvećih dobavljača auto dijelova u svijetu, već petu godinu za redom organizira sajam autodijelova, alata i servisne opreme. 

Arena Zagreb ugostit će renomirana imena proizvođača autodijelova poput Boscha, Continentala, Contitecha, Comme, Filtrona, TRW-a,  Valea i mnogih drugih, a koji će vam iz prve ruke prezentirati novitete u autoindustriji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parking Arene Zagreb na preko 3000m2 će na jedan dan  postati karting staza. Karting je besplatan za sve posjetitelje koji žele sudjelovati u Grand prixu, a one najbolje očekuju vrijedne nagrade poput Samsung Galaxy S5 i putovanja u Monzu na F1 utrku!

Na 5.Inter Cars Sajmu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  1. Saznat ćeš što se nalazi u tvom autu iz prve ruke od najpoznatijih proizvođača auto dijelova poput Boscha, Continentala, Contitecha, Filtrona, TRW-a, Valea..
  2. Upoznati najnovije tehnologije u auto industriji!
  3. Besplatno voziti karting na stazi složenoj na preko 3000m2; sudjelovati u Grand prixu i osvojiti vrijedne nagrade: Samsung Galaxy S5, putovanje u Monzu na F1 utrku..
  4. Igrati mali nogomet, sudjelovati u turniru i osvojiti vrijedne nagrade
  5. Razgledati poznate hrvatske Drift automobile, atraktivne tunirane automobile...

Rezerviraj 7. lipnja 2014. za dobru zabavu i vidimo se na 5. Inter Cars sajmu u Areni Zagreb!

Za više informacija posjetite web stranicu sajma https://www.intercars-sajam.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo