TUDOR ODGOVORIO NA PITANJE KOJE JE SVE ZANIMALO PRIJE UTAKMICE: / 'Nedostajao nam je gol, a sad ću vam reći zašto on nije igrao'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Ovim bodom Hajduk je ostao na drugoj poziciji i zadržao šest bodova više od Osijeka

29.2.2020.
17:41
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

U prvom od dva derbija 24. kola Prve HNL Osijek i Hajduk su pred 6.593 gledatelja na stadionu Gradski vrt odigrali bez golova.

Image
HAJDUK I OSIJEK OSTALI DUŽNI GLEDATELJIMA: /

Caktaš sjajnim udarcem zatresao vratnicu, Tudor tražio penal krajem prvog dijela

Image
HAJDUK I OSIJEK OSTALI DUŽNI GLEDATELJIMA: /

Caktaš sjajnim udarcem zatresao vratnicu, Tudor tražio penal krajem prvog dijela

Bila je to 'šahovska partija' bez previše prilika i uzbuđenja. Najbolju priliku na utakmicu imali su gosti u 70. minuti kada je Caktaš pogodio stativu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto nema Krekovića?

"Osvojili smo bod koji nam omogućava da ostavimo Osijek na minus šest. Odigrali smo jedno baš dobro prvo poluvrijeme, u drugom su oni bili bolji, ali mi smo imali stativu Caktaša i šansu Eduoka, tako da ostaje nekakav žal. Nikad nije lako doći u Osijek pobijediti. Ja sam zadovoljan, nastavljamo seriju bez primljenih golova kad nismo s igračem manje", rekao je Igor Tudor nakon susreta, javlja Dalmatinski portal. Rekao je da se raduje derbiju koji je na rasporedu u srijedu pa je odgovorio što je nedostajalo za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Falilo nam je dati gol. Jairo je imao šansu sam na golmana u početku. Na ovakvom terenu nije ni lako. Mi težimo pas igri. Uvijek nešto odskoči-doskoči, tako da je to bio problem, šanse koje to moraju postati ne postanu", kazao je.

Pomagao im vjetar

Otkrio je za kraj da je LeonKreković nije igrao jer je na zadnjem treningu osjetio mišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduk je bolje otvorio utakmicu, došli su na krilima velike pobjede protiv Gorice. To se vidjelo na početku, pomagao im je i vjetar. Teren je dosta otežavao igru, i nama i njima. Drugo poluvrijeme smo imali nekoliko šansi. Pravedna podjela bodova, ali nismo zadovoljni. Sigurno je Hajduk sretniji s ovim ishodom. Utakmica je bila drugačija nego protiv Dinama, Hajduk nas je dobro pritisnuo u prvom dijelu, nismo imali odgovor na to", rekao je pak trener Osijeka IvicaKulešević.

"Klub i momčad zaslužuju biti na višem mjestu. S pobjedom bismo se vratili na treće mjesto, nismo to uspjeli napraviti. Idemo raditi i nadati se boljim vremenima", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo