33. KOLO PRIMERE / Tri pogotka Raula za neizvjesno prvenstvo

Image

Real je svladao 4-2 domaću Sevillu te za vodećom Barcelonom zaostaje četiri boda uoči međusobnog okršaja 2. svibnja.

26.4.2009.
19:28
VOYO logo

Real Madrid je 4-2 pobjedom nad Sevillom, na njenom Ramon Sanchez Pizjuan stadionu, u 33. kolu španjolskog nogometnog prvenstva potpuno zakomplicirao situaciju na vrhu ljestvice.

Povela je Sevilla već u 16. minuti preko Renata, koji je bio najviši u skoku nakon ubacivanja Diega Perottija, te je glavom pogodio donji desni kut nemoćnog Ikera Casillasa. Real je do izjednačenja došao u najboljem mogućem trenutku, u posljednjoj minuti prvog dijela nakon što je s desne strane ubacio Christoph Metzelder, a Raul je siguran realizator iz neposredne blizine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom je dijelu Raul nastavio puniti Sevillinu mrežu, te je u razmaku od 63. do 66. minute postigao još dva gola. Oba su to puta bile sjajne reakcije kapetana Reala iz neposredne blizine, te je tako došao do brojke od 18 prvenstvenih golova ove sezone, čime se izjednačio s Gonzalom Higuainom na vrhu ljestvice najboljih klupskih strijelaca.

Diego Capel vratio je nadu Sevilli golom u 80. minuti, ali Real nije posustao do kraja i u sudačkoj je nadoknadi Marcelo samo potvrdio pobjedu, njegovu sedmu uzastopnu i 17. u posljednjih 18 odigranih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real se sa ova tri boda primakuno vodećoj Barceloni na četiri boda zaostatka uoči međusobnog okršaja na Santiago Bernabeu 2. svibnja. Do kraja prvenstva ostalo je još pet kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo