OTKAZ STANKU MRŠIĆU / 'Treneri se dijele na one koji su smijenjeni i one koji će tek biti'

I dok se stručni komentator RTL Lige Joško Jeličić ne slaže s 'tajmingom' otkaza Stanku Mršiću u Splitu, njegov donedavni bliski suradnik u Osijeku Ivica Kulešević smatra da je odluka braće Žužul - prestroga.

17.2.2014.
8:44
VOYO logo

U emisiji RTL Liga proanaliziran je i otkaz kojeg je dobio Stanko Mršić. Joško Jeličić je istaknuo da sada već bivši trener Splita nije napravio dovoljno s obzirom na potencijal u momčadi.

"U subotu smo vidjeli jednog Bagarića koji je praktički debitirao ove sezone, koji je vrlo potentan igrač - mlad, hitar... Jednog Kvesića koji je opet dokazuje, a ima jako malu minutažu. On (Mršić op.nov.) se previše oslanjao na iskusne igrače, trebao je donijeti novu energiju, brze i moćne igrače", istaknuo je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stručni komentator RTL Lige se osvrnuo i na tajming otkaz rekavši da je možda do njega trebalo doći prije priprema za nastavak sezone, a ne ovako kada je Mršić s momčadi već odradio cijele pripreme i počeo proljetni dio prvenstva.

"Igrali su protiv Hajduka i Dinama, teško je bilo očekivati neki kvalitetniji rezultat", naglasio je Joško.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stanko je donedavno bio moj šef struke u Osijeku. Mislim da je prestrogo donesena odluka, igrao je protiv Dinama i Hajduka, obje je utakmice vodio, može se reći da je igrao ravnopravno i obje je izgubio nesretno", izjavio je Ivica Kulešević.

"Treneri se dijele na dvije vrste - oni koji su smijenjeni i oni koji će to tek biti...", simpatično je zaključio trener Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike