TRANSFER ZA ANALE / Trener napustio klub nakon 10 minuta

Image

Abel Balbo napustio je trenersku klupu talijanskog drugoligaša Trevisa nakon samo deset minuta.

26.2.2009.
11:50
VOYO logo

Abel Balbo (42), ponajbolji argentinski napadač devedesetih godina, prihvatio je prvu trenersku ponudu u karijeri, ali je na toj dužnosti proveo desetak minuta.

Nogometaš koji je ostavio duboki trag u talijanskoj ligi (odigrao je preko 100 utakmica u dresu Udinesea i Rome), a kratko je nastupao i za Parmu i Fiorentinu, proveo je kao trener u talijanskom drugoligašu Trevisu desetak minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toliko je, naime, trajao prvi trening s igračima kojeg je prisilino napustio zbog vrijeđanja koje su mu priredili navijači posljednjeplasirane momčadi Serije B.

- Dolaskom u Treviso sam riskirao svu reputaciju koju sam gradio tijekom karijere. Odlazim iz kluba jer su navijači bili potpuno protiv mene, a odnosi u klubu su takvi da ne bih mogao tamo izdržati dugo vremena. Bolje da sam sebi skratio muke tako što sam odmah otišao - rekao je nekadašnji napadač, koji je za reprezentaciju odigrao 37 utakmica i postigao 11 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Trevisa su bili protiv odluke uprave kluba da otpuste dosadašnjeg trenera Luce Gottija, te su od starta bili užasnuti dolaskom bilo kojeg novog čovjeka na tu klupu, pa tako i Balba.

- Bio sam trener desetak minuta. Toliko sam vodio trening. Ranije sam danima, uglavnom, šetao po kancelarijama. Definitivno ovo neće biti lijepa uspomena u mojoj karijeri - završio je Balbo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo