'TREBA IH SVE STRPATI NA GOLI OTOK': / Navijači poludjeli zbog huliganskih ispada

Image
17.6.2016.
20:18
VOYO logo

Dogodilo se ono čega su se mnogi pribojavali. Pred kraj utakmice između Hrvatske i Češke na teren je palo nekoliko baklji, a začuo se i jedan topovski udar. Sudac je prekinuo utakmicu, a baklje su uklonjene s terena. Na tribini je došlo i do međusobne tučnjave između navijača. Ružna slika tzv. hrvatski navijača opet obilaze svijet. ogorčenje, razočaranje i negativna atmosfera okružila je zbog ovih slika hrvatsku reprezentaciju. sada je samo pitanje koliku će kaznu Uefa izreći HNS-u i reprezetnaciji.

U međuvremenu, naši čitatelji bijedne divljanjem huligana i pitaju s k ako su pored tolikog osiguranja uspjeli unijeti baklje na tribine i topovski udar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Točno se zna tko je tamo... Imenom i prezimenom.... Nemojmo se zavaravati...", "Ne razumijem kakav je to čovjek koji sebe i svoj narod,trud i muku igrača pretvara u sramotu???...Znaci majmun plati cijeli put do Francuske kartu plati sve živo da bi tamo bacao baklje i petarde,,kakav to čovjek mora biti???...zar svaku tekmu neka budala mora biti??...sramota ali sramota!!!!", bjesne naši čitatelji.

Image
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo