NIJE MU BILO SPASA / Tragedija na travnjaku: Preminuo mladi BiH nogometaš

Image
Foto: klix.ba

22-godišnji igrač Stojan Tomić srušio se na travnjaku u 71. minuti. Suigrači su mu brzo priskočili u pomoć te je odmah prevezen u bolnicu, no nije mu bilo spasa.

20.6.2013.
8:48
klix.ba
VOYO logo

Mladi nogometaš Borca iz Šamca na sjeveru BiH Stojan Tomić preminuo je sinoć od posljedica moždanog udara za vrijeme nogometnog susreta kojega je njegov klub igrao protiv momčadi Tekstilca iz Dervente, pišu u četvrtak lokalni mediji.

Nedugo nakon što je kao zamjena ušao u igru, 22-godišnji Stojan se srušio na travnjaku. Brzo su pritrčale kolege igrači, a ekipa hitne pomoći ga je prebacila u Dom zdravlja u Derventi gdje su liječnici samo mogli utvrditi da je mladić preminuo od posljedica moždanog udara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od njegovih suigrača Mirza Hasanović je emotivno prepričao tragični trenutak.

"Stojan je pao na travnjak. Okrenuli smo ga na stranu, utrčali su i liječnici. Zavladao je muk, nevjerica, a mi smo popadali po terenu i počeli plakati", rekao je suigrač Hasanović. Dodao je da je ovaj mladić rođen 1991. godine bio odličan kolega i 'dečko za primjer'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je tragedija za sve nas, za grad, uopće za sport i nogomet u Bosni i Hercegovini i šire", dodao je.

Nogometni susret između Borca i Tekstilca, na iznimno visokoj temperaturi koje posljednjih dana vladaju na ovim prostorima, odigran je u okviru doigravanja za ulazak u Prvu ligu Republike Srpske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo