Totti sve bliže povratku u reprezentaciju

Image

Mogućnost povratka nogometaša u reprezentaciju najavio je i talijanski izbornik Lippi, a kapetan Rome je poručio "poželi li me izbornik, razgovarat ćemo".

4.5.2010.
18:33
VOYO logo

Jedna od najvećih zvijezda talijanskog nogometa, kapetan Rome c(34) možda bi ipak mogao nastupiti za reprezentaciju Italije na predstojećem svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Takvu mogućnost je otvorio izbornik svjetskih prvaka Marcello Lippi na novinarskoj konferenciji u Rimu. Na direktno pitanje hoće li zvati Tottija u tabor "Azzurra", Lippi je bio zagonetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vraća li se Totti u reprezentaciju doznat će se 11. svibnja kada moram poslati popis s 30 imena Fifi. Nemam ga namjeru posjetiti dok sam u Rimu, no danas postoje telefoni i mobiteli," kazao je Lippi sa smiješkom.

Totti je posljednji put igrao u nacionalnom dresu 2006. godine kada je predvodio Italiju do svjetskog naslova na World Cupu u Njemačkoj. Nakon toga je odbijao svaku pomisao na povratak u reprezentaciju, no očito se i on predomislio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poželi li me izbornik, razgovarat ćemo," kazao je Totti koji je za reprezentaciju odigrao 58 utakmica i zabio devet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo