ODLAZI NAJBOLJI STRIJELAC? / 'Topnici' napokon prihvatili surovu realnost

Image

S obzirom da Van Periseju sljedećeg ljeta istječe ugovor, pojavio se ozbiljan interes Manchester Cityja koji u svojoj svlačionici želi još jednu zvijezdu.

12.7.2012.
11:35
VOYO logo

Robin van Persie već se neko vrijeme nalazi na izlaznim vratima Arsenala, a čini se kako su bolnu realnost konačno prihvatili i na Emiratesu. Prošlog tjedna najbolji je strijelac i kapetan Topnika objavio kako nema namjeru potpisati novi ugovor s klubom, a aktualni mu istječe sljedećeg ljeta.

S obzirom na novonastalu situaciju, pojavio se ozbiljan interes Manchester Cityja koji u svojoj svlačionici želi još jednu zvijezdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Arsenalu su se odbijali suočiti sa surovom realnošću, očekujući da će Van Persie promijeniti mišljenje. No, kako vrijeme prolazi, čini se da je sve manje optimista.

"Je li kupnja Oliviera Girouda od Montpelliera zapravo zamjena za nizozemskog napadača? Da, učinili smo sve da ne 'izvisimo'. Želimo da ostane na Emiratesu, ali u zadnjoj je godini ugovora, što umnogome komplicira situaciju", znakovito je rekao skaut Arsenala GillesGrimandi i dodao kako bi Nizozemca bilo jako teško zadržati ukoliko bi stigla primamljiva ponuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog neriješenog statusa prvog napadača, živce gubi i menadžer ArseneWenger koji se nada da će sapunica čim prije biti okončana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo