FAVORITI 'U BANANI' / Težak udarac za Jelavića i Vukojevića

Image

U najzanimljivijim prvim mečevima 3. pretkola Lige prvaka ruski Rubin je slavio 2:0 kod Dinama iz Kijeva, Genk je kod kuće dobio Partizan s 2:1, dok su Rangersi u Glasgowu izgubili od Malmöa 0:1.

27.7.2011.
10:21
VOYO logo

U Glasgowu je švedski Malmö senzacionalno pobijedio Rangerse, kojima nije pomogao niti hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić koji je odigrao cijelu utakmicu.

Partizan je u Genku poveo zgoditkom Tomića u 65. minuti, da bi pet minuta kasnije Vossen iz penala izjednačio, a pobjedu je belgijskoj momčadi u sudačkoj nadoknadi donio Ogunjimi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje momčadi su završile utakmicu s deset igrača, prvo je u 32. isključen domaćin Ngonca, a u trećoj minuti drugoga poluvremena Srbin Babović.

Ruski Rubin je prohujao Kijevom, te napravio veliki korak ka prolazu u 4. pretkolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukrajinci su napadali, a Rubin zabijao - prvi je zgoditak djelo Kasajeva već u 6. minuti, a u 68. minuti je Natcho iz kaznenog udarca povećao na 2:0.

Hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević je za Kijevljane igrao do 55. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljska Wisla je također gotovo osigurala prolaz nakon pobjede kod bugarskog prvaka Liteksa u Loveču.

Nizozemac Lamey doveo je Poljake u vodstvo u 19. minuti, Brazilac Welington izjednačio na kraju prvog dijela, da bi u 76. minuti Izraelac Melikson zabio pobjednički gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši austrijskog prvaka Sturma iz Graza odigrali su 1:1 kod gruzijskog Zestafonija. Austrijanci mogu biti itekako zadovoljni ishodom dvoboja u Tbilisiju jer je Zestafoni poveo u 74. minuti pogotkom Gelašvilija, da bi samo četiri minute kasnije izjednačio Wolf.

Veliki favorit Twente je s 2:0 kod kuće porazio rumunjski Vaslui pogocima Austrijanca Marka Janka.

Ostali rezultati:
Zestafoni Tbilisi - Sturm Graz 1:1
Ekranas Panevižis - BATE Borisov 0:0
APOEL Nikozija - Slovan Bratislava 0:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo