PRODORNIJA OD VUVUZELE / Tenisač vikao na preglasnu TV komentatoricu

"Pa ne mogu vjerovati da si nekad igrala tenis, još te čujem", vikao je James Blake na ESPN-ovu komentatoricu prodornog glasa, nekadašnju tenisačicu Pam Shriver.

23.6.2010.
16:19
VOYO logo

U drugom setu meča Nizozemca Robina Haasea i Amerikanca Jamesa Blakea, pri rezultatu 6-2, 3-2 za Haasea, američki je tenisač izgubio živce zbog televizijske komentatorice.

Riječ je o nekadašnjoj tenisačici Pam Shriver, koja je bila na komentatorskoj poziciji ESPN-a, nekoliko metara iznad terena broj 5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shriver nije prestajala pričati, a neki kažu da joj je glas bio prodorniji od prosječne vuvuzele.

Nervozni se Blake u jednom trenutku okrenuo te joj dobacio "Pa ne mogu vjerovati da si nekad igrala tenis, još te čujem!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shriver je shvatila da je komentar bio upućen njoj te je svojim sukomentatorima ponovila što joj je Blake dobacio i dodala kako ne može vjerovati da je čuje te da ima sjajan sluh.

Nakon još jednog odigranog poena, Blake se ponovno okrenuo i ovoga puta rekao "Ma što, sada ćeš se praviti glupa i reći da sam ja kriv?", očito misleći na svoju igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ESPN je ubrzo prekinuo prijenos Blakeovog meča (u kojem je izgubio 6-2, 6-4, 6-4) te se prebacio na Rafaela Nadala, čiji je meč upravo započinjao.

Snimku Blakeovog vikanja na komentatoricu pogledajte u videoprilogu, uz napomenu da verbalni ispad počinje negdje nakon četiri i pol minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo