[VIDEO] 'ZLOČESTI DEČKO' TENISA PODBADA IVANIŠEVIĆA: / Objavio snimku Goranova govora i ostavio sarkastičan komentar

Image
Foto: PIXSELL

Situaciju je komentirao i australski tenisač Nick Kyrgios, inače poznat po britku jeziku i kontroverznim izjavama

22.6.2020.
20:22
PIXSELL
VOYO logo

Iznenadno razbuktavanje koronavirusa na teniskom turniru, Adria Tour, u Zadru odjeknulo je svijetom. Na revijalnom natjecanju u organizaciji Novaka Đokovića, koronavirus se rasprostranio među tenisačima i trenerima, a bolest su za sada dobili Grigor Dimitrov i Borna Ćorić te trener Novaka Đokovića i trener bugarskog tenisača.

Testirano je do sada 22 ljudi, a 19 ih ima negativan rezultat. Međutim, tenisači, a posebice Dimitrov, su se družili s navijačima i brojnim drugim ljudima proteklih dana pa je pitanje koliko je još zaraženih zaista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju je komentirao i australski tenisač Nick Kyrgios, inače poznat po britku jeziku i kontroverznim izjavama. "Kretenska odluka bila je nastaviti s tim turnirom. Dečki, želim vam brz oporavak, ali to se događa kad se ne pridržavate pravila. Ljudi, ovo nije šala", napisao je ranije u ponedjeljak Kyrgios na Twitteru, ali nije se tu zaustavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavio je i snimku govora Gorana Ivaniševića koji je obznanio hrvatskoj publici da je turnir otkazan zbog pojave koronavirusa. Uz snimku je ostavio sarkastičan komentar - "Čestitam. Kakvi lideri".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo