PALE TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN HTS-A, TRAŽE SE OSTAVKE: / 'Nije bilo nikakvih mjera, nije se znalo tko pije, a tko plaća'

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Nekoliko tenisača, među kojima je i prvi reket svijeta Novak Đoković, zarazilo se koronavirusom na tenisom Adria Touru u Zadru

24.6.2020.
9:33
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Direktor WTA turnira u Bolu Feliks Lukas u razgovoru za RTL nije skrivao svoje nezadovoljstvo događajima s humanitarnog turnira u Zadru na kojemu je potvrđeno više slučajeva zaraze koronavirusom, među kojima je i prvi igrač svijeta Novak Đoković.

Image
[VIDEO] ĐOKOVIĆEV OTAC ZNA KRIVCA ZA KORONAVIRUS NA TURNIRU U ZADRU? /

'Nanio je veliku štetu Hrvatskoj i nama u Srbiji'

Image
[VIDEO] ĐOKOVIĆEV OTAC ZNA KRIVCA ZA KORONAVIRUS NA TURNIRU U ZADRU? /

'Nanio je veliku štetu Hrvatskoj i nama u Srbiji'

Lukas je bio na turniru u Zadru i sada se iz predostrožnosti nalazi u samoizolaciji. u razgovoru je istaknuo da se epidemiološke mjere u Zadru nisu poštivale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nastao je kaos...'

"Tih dana nije bilo dezinfekcijskog sredstva na vidljivom mjestu, nije bilo nikakvih mjera koje su mogle ukazivati da je ovo prvi teniski događaj takvog razmjera nakon krize zbog koronavirusa. Nastao je mali kaos u kojem se nije znalo tko pije, a tko plaća", rekao je Lukas i nastavio:

"I ATP i WTA su donijeli pravilo da se na svakom turniru, bilo gdje u svijetu, ne održavaju Kids Day manifestacije kako bi se minimizirao kontakt", rekao je Lukas i zatražio ostavku vodstva HTS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz HTS-a tvrde da su sve poštivali

"Treba preuzeti odgovornost jer su preuzimali i zasluge kada su govorili da su suorganizatori, da su doveli Novaka i Adria Tour u Hrvatsku", zaključio je.

Predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić to je demantirala i tvrdi da su se poštovale sve mjere, da je bilo dezinfekcijskih sredstava i da su se koristile zaštitne maske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žestoke kritike

Najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković nalazi se na udaru brojnih kritika nakon što se nekoliko tenisača, među kojima je i on, zarazilo koronavirusom na tenisom Adria Touru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kritike stižu iz svih krajeva svijeta, a ponašanje tenisača na beogradskom i zadarskom turniru opisuje se kao "nepromišljeno, razočaravajuće i glupo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Adria turneji su se zarazila četiri tenisača Srbi Novak Đoković i Viktor Troicki, Bugarin Grigor Dimitrov, te hrvatski tenisač Borna Ćorić. Zaraženi su i Marco Panichi, kondicijski trener Novaka Đokovića, te Christian Groh, trener Grigora Dimitrova.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo